Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozó

FONTOS ELVEIM

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a hobbim lehet a munkám. Fontos számomra a természetvédelem, a környezet tudatosság. Erős vonzalmam van a régi, patinás tárgyak iránt, amiket nagy örömmel gondolok újra és építek be a lakberendezésbe. A munkám során mindig szem előtt tartom, hogy az alkotásaim  természetes anyagból készüljenek, ne tartalmazzanak tucatárut, legyenek stílusosak és szépek, ezért az alkotóelemek nagy részét én készítem. Igyekszem  egyedi dolgokat készíteni, sokszor az újrahasznosítás jegyében.

KÖZÖSSÉG EREJE

Sikerrel tartok kreatív foglalkozásokat gyerekek vagy felnőttek körében egyaránt. Évek óta jól működnek a felnőttek számára megrendezésre kerülő workshopjaim. Az a tapasztalatom, hogy a bátortalanabb, vagy az ügyes alkotni vágyók is nagyon szívesen vesznek részt a foglalkozásaimon, mert jó a hangulat, előre kitalált és elkészített alapanyagokkal dolgozhatnak, a végén pedig büszkén viszik haza  a saját maguk által készített remekműveiket.

MAGAMRÓL

Eke Kata vagyok, 2002-ben végeztem virágkötőként. Nagyon élvezem amikor az engem felkereső, leendő menyasszonyokkal jó hangulatban megtervezhetem az esküvői dekorációjukat. Munkáimat a saját otthonom műhelyében készítem.